We care for your health

Jouw gezondheid is onze prioriteit!

Gezond leven en gezond werken is voor iedereen belangrijk. Daarom ontwerpen wij ergonomische producten met jou in gedachten! Met onze ergonomische expertise ontwerpen wij betaalbare ergonomische oplossingen die jou helpen om gezond te werken. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.

Bekijk deze video!

Ergonomisch ontworpen

Met jou in gedachten!

Bij het ontwerpen van onze producten houden we rekening met de antropometrie (mensmeetkunde), ergonomische principes en de geldende (Arbo) richtlijnen.

We streven naar ergonomische oplossingen die voor iedereen geschikt zijn, ongeacht je lengte, postuur en links- of rechtshandigheid. Omdat beeldschermwerk snel kan leiden tot overbelasting van kleine spieren en pezen in polsen en handen, ontwerpen we de toetsenborden en muizen zo dat er minimale spierspanning nodig is om ze te bedienen. In de testfase maken we daarom ook gebruik van spierspanningsmeters. Onze nieuwe producten worden beoordeeld door externe ergonomen en een proefpanel van gebruikers.

Getest en aanbevolen

AGR certificering

“Ergonomische en lichaamsvriendelijke muizen, toetsenborden, monitorarmen, documenthouders en laptopstandaards van R-Go bieden hulp bij natuurlijk en moeiteloos computerwerk. Ze ontlasten de gebruiker in plaats van hem extra te belasten. Het is vooral belangrijk dat de hulpmiddelen bij de gebruiker passen, omdat verschillende mensen verschillende voorkeuren hebben. Gefeliciteerd met het AGR-keurmerk en met producten die het beroepsleven vergemakkelijken!”

Aktion Gesunder Rücken (AGR)