Partner Portal

Hoe kunnen wij jou helpen?

Op deze Partner Portal vind je handige marketing en sales hulpmiddelen zoals onze catalogus, product specificaties en gepersonaliseerde verkooptools. Zodat je je klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Nog geen partner? Meld je snel aan.

Wij werken met plezier samen met deze resellers

Dell
Mediamarkt
Staples
Lyreco

Case study: ISS Facility Services

ISS heeft in samenwerking met R-Go Tools de case study “Gezond beeldschermwerk” opgezet. Het doel van deze case study is om te onderzoeken wat het effect is van een ergonomisch ingerichte werkplek.

Lyreco: Gezond muis gebruik

Lyreco klantenfeedback, in samenwerking met R-Go Tools

CZ Zorgverzekeringen: Case study “Gezond thuiswerken”

Sinds de corona pandemie is ook bij CZ Zorgverzekeringen het thuiswerken de norm geworden. Om die reden is de vraag ontstaan naar ergonomische thuiswerkproducten.

Quantore

De samenwerking tussen R-Go Tools en Quantore begon in 2016 toen Quantore de kans zag om de omzet te laten groeien met het aanbieden van oplossingen voor een gezonde levensstijl en werkomgeving.

We care for your health

Gezond leven en werken is voor iedereen belangrijk. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten!

We care for our environment

Wij voelen ons verantwoordelijk om goede rentmeesters te zijn van de aarde waarop we leven. Dit betekent dat we goed nadenken over hoe onze producten moeten worden gemaakt en welke materialen we gebruiken.

We care for people in need

Wij ondersteunen wereldwijd ontwikkelingsprojecten via onze stichting Tools4Life. Daarnaast creëren we werkgelegenheid door samen te werken met de stichting Agua Viva en In-Made.

Samen gezond aan het werk

Vind je het ook belangrijk dat jouw klanten gezond aan het werk kunnen? Wij helpen jouw salesmedewerkers graag met onze ergonomische werkplekoplossingen en ergonomische kennis.

Kennis ergonomie

Wil je meer weten over ergonomie en gezond werken?

Wij delen onze kennis graag met je. Zo hebben we verschillende White papers geschreven waarmee je je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Zoals “Hoe werk je gezond met een beeldscherm?”, “Wat is de beste ergonomische muis?” of “Is staand werken de oplossing?”. Daarnaast schrijven wij regelmatig blogs om in te gaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezond werken.

Interesse in training?

Als ergo expert kun je je klanten maatwerk oplossingen bieden voor gezond werken. Wij hebben diverse trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van ergonomisch werken. De trainingen worden gegeven in het trainingscentrum in Leerdam of bij jou op locatie. Een Webinar volgen is uiteraard ook mogelijk!

Download eenvoudig foto’s, XML of Excel bestanden

Heb je beeldmateriaal van onze producten nodig voor jouw website? Of een Excel document met alle product namen? Alle media en data van onze producten zijn beschikbaar om te downloaden. Naast product data in een XML of Excel format hebben we hier ook alle media, handleidingen en CE documenten staan.

Product media & data

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over onze producten en de kansen en mogelijkheden voor jou als R-Go Tools Partner? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Corrie Barbosa

Sales Support

Marketing materiaal

Online marketingmateriaal

Wil je support in de vorm van banners op jouw website, landingspagina’s of een online catalogus? Wij helpen je graag. Hier kun je onze catalogus online bekijken of downloaden.

Marketingmateriaal op maat

Wij hebben diverse marketingmaterialen ontwikkeld, zoals muismatjes of stoelenkaartjes, om je te helpen om jouw klanten nog beter van dienst te zijn. Dit materiaal kunnen wij helemaal personaliseren voor jouw organisatie.

Maak gezond werken vanzelfsprekend!

Met deze displays breng je ergonomie extra onder de aandacht bij jouw klanten.

Zo kun je in jouw showroom of winkel ergonomische producten demonstreren en klanten de mogelijkheid geven om de producten uit te proberen.

Dit helpt je om jouw klanten te voorzien van de juiste adviezen en een product te kiezen dat bij ze past!

Ergocorner

Laat klanten in jouw showroom onze ergonomische oplossingen zelf ervaren. Met het plaatsen van deze Ergocorner ontvang je uitgebreide instructies van één van onze adviseurs over gezond werken en het gebruik van onze producten!