Als ergonomisch specialist ontwikkelen wij ergonomische hulpmiddelen voor gezond beeldschermwerk en leveren onze producten via een wereldwijd netwerk van partners. Om onze partners te ondersteunen met het verkopen van onze oplossingen, hebben wij verschillende marketingmiddelen ontwikkeld die ook te personaliseren zijn. Ben je een partner of wil je partner worden? Wij ondersteunen je graag!

Compleet assortiment verantwoorde ergonomische hulpmiddelen

Verkoopsupport d.m.v. persoonlijke accountmanagers, webinars en e-learning modules

Diverse marketingmaterialen zoals displays, flyers, catalogus, die ook gepersonaliseerd kunnen worden

Wij delen onze ergonomie kennis graag met je

“Hoe werk je gezond met een beeldscherm”, “Wat is de beste ergonomische muis” of “Is staand werken de oplossing?”. Wij hebben verschillende whitepapers geschreven om je de ergonomische kennis te geven waarmee je je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Daarnaast schrijven wij regelmatig blogs om in te gaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezond werken.

Online marketingmateriaal

Wil je support in de vorm van banners op uw website, landingspagina’s of een online catalogus? Wij helpen je graag en hier kunt u de catalogus online bekijken of downloaden.

Ergocorner

Met onze Ergocorner in uw showroom kunnen je klanten onze ergonomische oplossingen zelf ervaren. Bij het plaatsen van deze Ergocorner ontvang je van één van onze adviseurs uitgebreide instructie over gezond werken en het gebruik van onze producten!

Wij bieden trainingen aan

Wij hebben verschillende trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van ergonomisch werken. De trainingen worden gegeven in het trainingscentrum in Leerdam (Nederland) of bij u op locatie.

Marketingmateriaal op maat

Wij hebben inmiddels diverse martelingmaterialen ontwikkeld, zoals Muismatjes of stoelenkaartjes, die je kunnen helpen om uw klanten beter bewust te maken van gezond werken. Dit materiaal kunnen wij personaliseren voor jouw organisatie.

Product media & data

Foto's van onze producten nodig? Misschien een Excel document met alle product namen? Alle media en data van al onze producten zijn beschikbaar om te downloaden. Naast alle product data in een XML, Excel of CSV format hebben we ook alle media, handleidingen en CE documenten hier staan.

Wij werken met plezier samen met deze resellers

Dell
Mediamarkt
Staples
Lyreco

En nog veel meer