Welkom bij ons Partner Portaal


Als ergonomisch specialist ontwikkelen wij ergonomische hulpmiddelen voor gezond beeldschermwerk en leveren onze producten via een wereldwijd netwerk van partners. Om onze partners te ondersteunen met het verkopen van onze oplossingen, hebben wij verschillende marketingmiddelen ontwikkeld die ook te personaliseren zijn. Bent u een partner of wilt u partner worden? Wij ondersteunen u graag!

Compleet assortiment ergonomische hulpmiddelen

Snel geregeld

Ruime keuze aan promotiematerialen

Business case study Quantore

Lees hier ook onze case study met Quantore (distributeur in Nederlandse kantoormarkt) waarin we vertellen hoe wij samen met Quantore de omzet jaarlijks 60% hebben laten groeien.

Wij delen onze ergonomie kennis graag met u


“Hoe werk je gezond met een beeldscherm”, “Wat is de beste ergonomische muis” of “Is staand werken de oplossing?”. Wij hebben verschillende whitepapers geschreven om u de ergonomische kennis te geven waarmee u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Daarnaast schrijven wij regelmatig blogs om in te gaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezond werken.

Online marketingmateriaal


Wilt u support in de vorm van banners op uw website, landingspagina’s of een online catalogus? Wij helpen u graag en hier kunt u de catalogus online bekijken of downloaden.

Ergocorner


Met onze Ergocorner in uw showroom kunnen uw klanten onze ergonomische oplossingen zelf ervaren. Bij het plaatsen van deze Ergocorner ontvangt u van één van onze adviseurs uitgebreide instructie over gezond werken en het gebruik van onze producten.

Marketingmateriaal op maat


Wij hebben inmiddels diverse marketingmaterialen ontwikkeld, zoals Muismatjes of stoelenkaartjes, die u kunnen helpen om uw klanten beter bewust te maken van gezond werken. Dit materiaal kunnen wij personaliseren voor uw organisatie.

Product media & data


Foto's van onze producten nodig? Misschien een Excel document met alle product namen? Alle media en data van al onze producten zijn beschikbaar om te downloaden. Naast alle product data in een XML, Excel of CSV format hebben we ook alle media, handleidingen en CE documenten hier staan.