Partner Portal

R-Go Tools maakt sales makkelijker

Op de R-Go Tools Partner Portal vind je handige marketing en sales hulpmiddelen zoals catalogi, product specificaties, gepersonaliseerde verkooptools. Zodat je makkelijker meer omzet kunt maken.

Nog geen partner? Meld je snel aan.

Wij werken met plezier samen met deze resellers

Dell
Mediamarkt
Staples
Lyreco

Case study: ISS Facility Services

ISS heeft in samenwerking met R-Go Tools de case study “Gezond beeldschermwerk” opgezet. Het doel van deze case study is om te onderzoeken wat het effect is van een ergonomisch ingerichte werkplek.

Lyreco: Gezond muis gebruik

Lyreco klantenfeedback, in samenwerking met R-Go Tools

CZ Zorgverzekeringen: Case study “Gezond thuiswerken”

Sinds de corona pandemie is ook bij CZ Zorgverzekeringen het thuiswerken de norm geworden. Om die reden is de vraag ontstaan naar ergonomische thuiswerkproducten.

Quantore

De samenwerking tussen R-Go Tools en Quantore begon in 2016 toen Quantore de kans zag om de omzet te laten groeien met het aanbieden van oplossingen voor een gezonde levensstijl en werkomgeving.

We care for your health

Wij geloven dat het voor ieder individu belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten!

We care for our environment

Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben om goede rentmeesters te zijn van de aarde waarop we leven.

We care for people in need

Wij geloven dat geven de basis is om iets groters te bouwen.

Nog geen partner?

R-Go Tools behoort tot de snelst groeiende bedrijven. Samen gaan wij jouw klanten verder helpen! Meld je snel aan.

Kennis ergonomie

Wij delen onze ergonomische kennis graag met je

“Hoe werk je gezond met een beeldscherm”, “Wat is de beste ergonomische muis” of “Is staand werken de oplossing?”. Wij hebben verschillende whitepapers geschreven om je de ergonomische kennis te geven waarmee je je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Daarnaast schrijven wij regelmatig blogs om in te gaan op de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezond werken.

Wij bieden trainingen aan

Wij hebben verschillende trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van ergonomisch werken. De trainingen worden gegeven in het trainingscentrum in Leerdam (Nederland) of bij jou op locatie.

Download eenvoudig foto’s, XML of Excel bestanden van al onze producten

Foto’s van onze producten nodig? Misschien een Excel document met alle product name? Alle media en data van al onze producten zijn beschikbaar om te downloaden. Naast alle productdata in een XML of Excel format hebben we ook alle media, handleidingen en CE documenten hier staan.

Product media & data

Heeft u nog vragen?

Wil je meer weten over de kansen en mogelijkheden voor R-Go Tools Partners? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Corrie Barbosa

Sales Support

Marketing materiaal

Online marketingmateriaal

Wil je support in de vorm van banners op uw website, landingspagina’s of een online catalogus? Wij helpen je graag en hier kunt u de catalogus online bekijken of downloaden.

Marketingmateriaal op maat

Wij hebben inmiddels diverse marketingmaterialen ontwikkeld, zoals muismatjes of stoelenkaartjes, die je je kunnen helpen om jouw klanten beter bewust te maken van gezond werken. Dit materiaal kunnen wij personaliseren voor jouw organisatie.

Maak ergonomisch werken vanzelfsprekend!

Met deze displays breng je ergonomie extra onder de aandacht bij jouw klanten.

Zo verbeter je niet alleen de verkoop van margerijke accessoires, maar kunnen onze ergonomische producten ook worden gedemonstreerd en uitgeprobeerd worden.

Dit helpt je om jouw klanten te voorzien van de juiste adviezen en een product te kiezen dat bij ze past!

Ergocorner

Met onze Ergocorner in jouw showroom kunnen je klanten onze ergonomische oplossingen zelf ervaren. Bij het plaatsen van deze Ergocorner ontvang je van één van onze adviseurs uitgebreide instructies over gezond werken en het gebruik van onze producten!