R-Go Break is jouw persoonlijke pauze coach

Download R-Go Break software

Wil je het maximale halen uit jouw Break product?

Download dan de R-Go Break. Dit is een softwaretool die je helpt herinneren om je werk te onderbreken met pauzes. Terwijl je werkt, stuurt de R-Go Break pauzesoftware het LED-lampje op je Break muis of toetsenbord aan. Dit lampje verandert van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt.

De R-Go Break is persoonlijk aan te passen. Zo kun je de pauzefrequentie verhogen in geval van klachten of op advies van je therapeut. Personaliseer je pauzes door bijvoorbeeld een herinnering in te stellen als het tijd is voor een kopje thee, een potje tafeltennis of een wandeling. Ook is het mogelijk om de knoppen van je muis te configureren naar persoonlijke wensen. Daarnaast analyseert de software je werkgedrag en maakt dit zichtbaar. Dit laat zien hoe intensief je de muis en het toetsenbord gebruikt en hoe goed je de pauze adviezen opvolgt. Want, meten is weten!

Heb je geen Break product maar wil je de pauzesoftware wel proberen?

Dat kan! De Break software zal je helpen om tijdig pauzes te nemen met subtiele pop-ups op je scherm. Download onze pauzesoftware en probeer deze 60 dagen gratis uit!

Download de pauzesoftware