Zie hier ons aanbod in

Ergonomische monitorarmen

Door je beeldscherm op de juiste hoogte te brengen voorkom je een pijnlijke nek en schouders. R-Go Tools heeft meerdere ergonomische monitorarmen ontwikkeld waarmee je in verschillende werkomstandigheden handig en gezond kunt werken. Wij helpen jou in 3 stappen om je werk onbelemmerd te doen:

  1. Kies de monitorarm die voor jou geschikt is
  2. Bestel via onze webshop op bij jouw reseller
  3. Ervaar zelf hoe gezond je met een ergonomische monitorarm werkt

Ervaringen van onze klanten

Reviews

“Ik heb een Caparo D2 gekocht en het bleek een schot in de roos. Het ding is superstabiel en werkt perfect.“

W.s.J., via Ergowerken

“Geweldige ergonomische opluchting. Solide en chic!“

Thurmair, via Amazon.co.uk
ergonomische-monitorarm-visual-1
Bekijk deze video!

100% circulair

Duurzame monitorarmen

Onze monitorarmen zijn ontworpen volgens de principes van “Circulair Productontwerp” met als doel om onze carbon footprint zo laag mogelijk te houden. De monitorarmen zijn volledig te recyclen, omdat het gebruikte aluminium en plastic eenvoudig gescheiden kunnen worden. We hebben hiervoor een “100% circulariteit” certificaat gekregen.

Daarnaast compenseren we elke kg CO2 die nodig is voor het produceren van een monitorarm, door bomen te planten in samenwerking met non- profit organisatie OneTreePlanted. Met het aanschaffen van onze monitorarmen help je mee!

Volledig verstelbare monitorarm

Instellen naar eigen wens

Met een R-Go monitorarm is je beeldscherm eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Daarnaast kun je het scherm naar wens draaien en kantelen. Zo creëer je snel je eigen gezonde werkplek. Onze Caparo monitorarm is zelfs met 1 hand in hoogte te verstellen door de ingebouwde gasveer. Dit maakt de Caparo ideaal voor flexwerkplekken!

Installatie van bovenaf

De monitorarmen kunnen van bovenaf het werkblad worden bevestigd. Zo kun je zelfs tijdens de installatie in een rechte houding werken!

Modulair design

Maak je eigen set-up!

Bouw je eigen monitorarm met behulp van losse modules, zoals een documenthouder, laptophouder , smartbar of een extra arm. Door het modulaire ontwerp kun je je monitorarm eenvoudig upgraden en hoeft bij onderhoud slechts een enkele module te worden vervangen in plaats van de hele monitorarm.

 

ergonomische-monitorarm-gif-3

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Caparo en Zepher monitorarm?

De Caparo monitorarm is voorzien van een gasveer. Dit maakt deze monitorarm het meest geschikt voor flexibele werkplekken.

Kan ik ook later nog van mijn monitorarm een dubbele maken?

De monitorarmen hebben een modulair design, waardoor ze met verschillende modules eenvoudig uitgebreid kunnen worden. Zo kun je een extra arm, documenthouder of laptopstandaard toevoegen.

Hebben jullie ook een monitorarm voor 3 of meer beeldschermen?

Nee, drie monitoren aan dezelfde monitorarm is te zwaar. Je hebt dan een aparte monitorarm nodig. Echter wij raden het gebruik van meer dan twee beeldschermen af, omdat je dan niet meer in een gezonde houding kunt werken.

Kan de monitorarm door 1 persoon worden geinstalleerd?

De monitorarm is eenvoudig door 1 persoon van bovenaf het werkblad te installeren.

Alles met oog

voor het milieu.

We streven naar circulariteit bij het ontwerpen en produceren van onze producten. Voor deze inzet hebben we het Ecovadis Platinum certificaat ontvangen.

  • Onze monitorarmen zijn gemaakt van bijna 100% gerecyclede grondstoffen
  • Milieuvriendelijke verpakking van gerecycled karton met FSC-gecertificeerde sleeves
  • Ontworpen om lang mee te gaan: gemaakt van eersteklas materialen voor een lange levensduur
  • We compenseren de CO2-uitstoot die wordt veroorzaakt door de productie van onze monitorarmen. Dit doen we door bomen te planten, samen met de non-profitorganisatie One Tree Planted

Met hart voor

mensen in nood

Wij geloven dat mensen in nood een tweede kans in het leven moeten krijgen. We willen daarbij helpen door:

  • ˃10% van onze winst te doneren aan ontwikkelingsprojecten, via onze stichting Tools4Life
  • Samen te werken met organisaties als Avres. Deze organisatie geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te werken en hun talenten in te zetten

Dankzij onze inzet mogen wij ons sinds 2023 officieel een B Corp noemen!