ergonomische documenthouder
Beschikbaar in eikenhout en mat acrylaat
om te lezen
om te schrijven

Van lezen naar schrijven in één beweging

R-Go Read2Write Documenthouder

Met de R-Go Read2Write documenthouder word je onbewust gestimuleerd om in een rechte houding te zitten tijdens lezen én schrijven. Door papieren documenten voor je te plaatsen op een documenthouder in plaats van naast je toetsenbord, voorkom je een gedraaide en voorovergebogen houding.

Moet je even notities maken? Trek het blad naar te toe om de documenthouder met 1 beweging te veranderen in een schrijfblad. Omdat het schrijfblad in een helling staat, kun je ook tijdens schrijfwerk in een rechte houding zitten.

Voordelen

Ergonomische documenthouder

  • Stimuleert een rechte werkhouding
  • Geschikt voor lezen en schrijven
  • Uniek design
  • Gemaakt in Nederland
  • Met soft foam polssteun
  • Verstelbaar in verschillende standen
ergonomische-documenthouder-visual-2

Voorkomt druk op je polsen

Zachte foam polssteun

Aan de voorzijde van onze documenthouders is een zachte foam polssteun aangebracht. Deze voorkomt vervelende druk op de polsen tijdens het schrijven en geeft maximaal comfort wanneer je even een notitie wilt maken.

Verstelbaar in verschillende standen

Stimuleert een rechte werkhouding

Zit jij ook vaak in een gebogen houding als je werkt met documenten? Deze houding wordt uitgelokt door de plaats waar je je papier neerlegt op het bureaublad. Met documenten naast je toetsenbord zit je al snel in een scheve houding, waarbij je je hoofd vaak moet draaien.

Papier neerleggen vóór je toetsenbord zal een voorovergebogen houding uitlokken. Je hoofd moet dan grote bewegingen maken om te switchen tussen scherm en documenten. Beide houdingen kunnen klachten geven aan rug, nek en schouders.

ergonomische-documenthouder-visual-3

Met gebruik van een documenthouder kun je je papier verhoogd tussen toetsenbord en scherm plaatsen. Door je toetsenbord, documenten en beeldscherm in één rechte lijn te plaatsen, zul je niet meer gedraaid werken. Deze opstelling stimuleert om automatisch een gezonde houding aan te nemen. En hoe groter de hellingshoek van de documenthouder, hoe rechter je zult gaan zitten. Zo is de R-Go Flex Read documenthouder verstelbaar in maar liefs 6 standen.

Maak je vaak notities? Dan is de Read2Write documenthouder en schrijfblad in één de ideale oplossing!

Ervaringen van onze klanten

Reviews

“Zeer goed en draagbaar, neemt niet veel plaats in!”

Fernando P., via Amazon.de
ergonomische-documenthouder-visual-4

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar worden de documenthouders geproduceerd?

De documenthouders worden geproduceerd in Nederland.

Welke varianten documenthouders zijn er?

De Flex Read is verstelbaar in verschillende standen. De Read2Write is speciaal voor wanneer je regelmatig ook even moet schrijven op je documenten.

Past mijn toetsenbord onder de documenthouder?

Een compact toetsenbord kan eenvoudig onder deze documenthouders geschoven worden. De Read2Write heeft een opening van 39 cm breed en de Flex Read van 40 cm.

Gezond beeldschermwerk

(G)een documenthouder scheelt!

Als je veel met papieren documenten werkt in combinatie met het beeldscherm, dan herken je het waarschijnlijk wel: aan het eind van een lange werkdag pijn in je nek en schouders en niet te vergeten oververmoeide, “schele” ogen. Klachten die eigenlijk vrij eenvoudig verminderd en zelfs voorkomen kunnen worden, gewoon door het gebruik van een documenthouder.