Zie hier ons aanbod in

Ergonomische laptopstandaards

Door het beeldscherm van je laptop meer op ooghoogte brengen kun je een pijnlijke nek en schouders voorkomen. R-Go Tools heeft meerdere ergonomische laptopstandaards ontwikkeld waarmee je in verschillende werkomstandigheden handig en gezond kunt werken. Wij helpen jou in 3 stappen om je werk onbelemmerd te doen:

  1. Kies de laptopstandaard die voor jou geschikt is
  2. Bestel via onze webshop op bij jouw reseller
  3. Ervaar zelf hoe gezond je met een ergonomische laptopstandaard werkt

 

Ervaringen van onze klanten

Reviews

“Goed verpakt geleverd, duidelijke instructies bijgekregen hoe je het moet opzetten, erg dun maar alsnog stevig. Schuift niet weg tijdens gebruik met mijn laptop erop. Past goed in mijn laptoptas en dus makkelijk mee te nemen, vooral omdat deze zo dun en licht is. Aanrader!”

Baydogan09, via Bol.com

“Hij is heel licht en ruimtebesparend, zodat hij overal mee naar toe kan. Je kunt hem ook gebruiken om films te kijken, super ding!”

Micz, via Amazon.fr
ergonomische-laptopstandaard-review-2
ergonomische-laptopstandaard-visual-1
Bekijk deze video!

Altijd een rechte werkhouding

Verhoogt je laptopscherm

Wist je dat je nekspieren bij een voorovergebogen houding constant je hoofd moeten tillen? Met de kin op de borst is de kracht op je nek al snel 27 kilo! En juist deze gebogen houding komt veel voor bij laptop- en tabletgebruik.

Wil je gezond werken met je laptop of tablet? Breng dan het scherm op ooghoogte en gebruik en apart toetsenbord en muis. Met de Riser laptop- en tabletstandaards creëer je in een handomdraai een gezonde werkplek. Ze zijn in verschillende hoogtes verstelbaar en kunnen eenvoudig op ooghoogte worden gezet.

 

ergonomische-laptopstandaard-visual-3

Ultradun en lichtgewicht

Gemakkelijk mee te nemen

De Riser laptopstandaards zijn gemaakt van Hylite®: het dunste aluminium composiet ter wereld. Dit maakt de standaard zeer licht en makkelijk mee te nemen. 

Onze dunste Riser is slechts 1 mm en weegt 110 gram. Omdat het materiaal erg sterk is, kunnen de Risers tot 5 kg aan gewicht dragen! 

Verschillende varianten mogelijk

Ontdek de Riser Duo 2 in 1 standaard

De R-Go Riser Duo is een 2- in- 1 oplossing. Deze laptopstandaard kun je in een handomdraai ombouwen tot een tabletverhoger. De Duo is eenvoudig verstelbaar in 4 standen, zodat je altijd op ooghoogte kunt werken. Dit brengt je hoofd in een natuurlijke stand en vermindert de spanning in je nek- en schouderspieren.

Ook is er een geïntegreerde documenthouder om je documenten te verhogen, zodat je ze gemakkelijker kunt lezen. De Riser Duo is ultradun en licht van gewicht: ideaal dus om mee te nemen in je tas!

 

De Riser is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo is de Riser Flexibel een stand- alone gezonde oplossing voor elke werkplek. Onze Riser Attachable is eenvoudig met klittenband te bevestigen aan je laptop.

Werk je veel met documenten? Kies dan voor de Riser Document met geïntegreerde documenthouder.

FAQ

Veelgestelde vragen

Waar worden de Riser laptopstandaards geproduceerd?

De Riser laptopstandaard worden geproduceerd in Nederland.

Welke varianten Riser laptopstandaards zijn er?

Naast de Riser flexible is er ook een attachable variant verkrijgbaar die met klittenband aan de laptop kan worden bevestigd. Ook is er een variant verkrijgbaar die zowel geschikt is voor laptop- als voor tabletgebruik: de Riser Duo. Tenslotte is de Riser Document toegerust met een documenthouder voor het werken vanaf papier.

Kan ik deze laptopstandaard met mijn eigen logo bestellen?

Ja dat is mogelijk vanaf 100 stuks.

Alles met oog

voor het milieu

We streven naar circulariteit bij het ontwerpen en produceren van onze producten. Voor deze inzet hebben we het Ecovadis Platinum certificaat ontvangen.

  • Al het aluminium dat wordt gebruikt voor onze laptopstandaards is 100% gerecycled
  • We verpakken de laptopstandaards milieuvriendelijk, in gerecycled karton met FSC-gecertificeerde sleeves

Met hart voor

mensen in nood

Wij geloven dat mensen in nood een tweede kans in het leven moeten krijgen. We willen daarbij helpen door:

  • >10% van onze winst te doneren aan ontwikkelingsprojecten, via onze stichting Tools4Life
  • Samen te werken met organisaties als Avres. Deze organisatie geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te werken en hun talenten in te zetten

Dankzij onze inzet mogen wij ons sinds 2023 officieel een B Corp noemen!