ergonomisch-advies-header

Ergonomisch advies

Word ook expert!

Wij geven graag ergonomisch advies

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezond werken? Houd dan onze blogs in de gaten. Met onze whitepapers verbreed je je ergonomische kennis en ben je in staat om klanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast hebben we verschillende trainingen ontwikkeld op het gebied van ergonomisch werken. Deze trainingen worden gegeven in het trainingscentrum in Leerdam (Nederland), bij jou op locatie of via een Webinar.

Lees hieronder meer over al onze vormen van ergonomisch advies.

ergonomisch-advies-1

Ergonomische background

R-Go Tools heeft haar oorsprong in adviesbureau R-Go Solutions van Anita Bons. Anita voert ergonomische onderzoeken uit, verricht werkplekonderzoeken en verzorgt trainingen op het gebied van beeldschermergonomie en fysieke belasting. Bij R-Go Tools is ze werkzaam op de afdeling marketing, geeft trainingen en is betrokken bij productontwikkeling. Vincent Bons (CEO van R-Go Tools) is van oorsprong werktuigbouwkundige (TUE). Zijn ervaring met ergonomie begon bij zijn afstudeeropdracht voor TNO, waar hij een methode heeft ontwikkeld voor het ontwerpen van nieuwe ergonomische productiesystemen.

Met hart voor het vak en de gezamenlijke passie om gezond werken ‘normaal’ te maken, willen we ergonomische producten ontwikkelen en onze ergonomische kennis delen!

Wil je persoonlijk advies?

Vraag een werkplekonderzoek aan!

Heb je last van stijve spieren of pijn na een kantoor dag? Of ben je al bekend met lichamelijke klachten en worden deze alleen maar erger door computerwerk? Dan is het goed om naar je werkplek en werkhouding te laten kijken. Dit kan door een werkplekonderzoek te laten uitvoeren door een ergonoom op jouw (thuis)werkplek. Je ontvangt dan persoonlijke adviezen om gezond te kunnen (blijven) werken.

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem vrijblijvend contact op via info@r-go-solutions.nl

 

ergonomisch-advies-2

Trainingen

Doe mee en word ook ergonomisch expert!

Wij hebben verschillende trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van ergonomisch werken. Deze trainingen worden gegeven in het trainingscentrum in Leerdam (Nederland), bij jou op locatie of via een Webinar.