ergonomische-monitorarm-visual-1
Bekijk deze video!

100% circulair

Duurzame monitorarmen

Onze monitorarmen zijn ontworpen volgens de principes van “Circulair Productontwerp” met als doel om onze carbon footprint zo laag mogelijk te houden. De monitorarmen zijn volledig te recyclen, omdat het gebruikte aluminium en plastic eenvoudig gescheiden kunnen worden. We hebben hiervoor een “100% circulariteit” certificaat gekregen.

Daarnaast compenseren we elke kg CO2 die nodig is voor het produceren van een monitorarm, door bomen te planten in samenwerking met non- profit organisatie OneTreePlanted. Met het aanschaffen van onze monitorarmen help je mee!

Voordelen

Ergonomische monitorarm

  • Gecertificeerd 100% circulair
  • Modulair ontwerp
  • Volledig instelbaar
  • Met gepatenteerde SMART functies
  • Nederlands ontwerp
  • Installatie van bovenaf
  • Door 1 persoon te installeren
  • Geïntegreerd kabelmanagement

Volledig verstelbare monitorarm

Instellen naar eigen wens

Met een R-Go monitorarm is je beeldscherm eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Daarnaast kun je het scherm naar wens draaien en kantelen. Zo creëer je snel je eigen gezonde werkplek. Onze Caparo monitorarm is zelfs met 1 hand in hoogte te verstellen door de ingebouwde gasveer. Dit maakt de Caparo ideaal voor flexwerkplekken!

Installatie van bovenaf

De monitorarmen kunnen van bovenaf het werkblad worden bevestigd. Zo kun je zelfs tijdens de installatie in een rechte houding werken!

Modulair design

Maak je eigen set-up!

Bouw je eigen monitorarm met behulp van losse modules, zoals een documenthouder, laptophouder , smartbar of een extra arm. Door het modulaire ontwerp kun je je monitorarm eenvoudig upgraden en hoeft bij onderhoud slechts een enkele module te worden vervangen in plaats van de hele monitorarm.

 

ergonomische-monitorarm-gif-3

Ervaringen van onze klanten

Reviews

“Ik heb een Caparo D2 gekocht en het bleek een schot in de roos. Het ding is superstabiel en werkt perfect.“

W.s.J., via Ergowerken

“Geweldige ergonomische opluchting. Solide en chic!“

Thurmair, via Amazon.co.uk

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een Caparo en Zepher monitorarm?

De Caparo monitorarm is voorzien van een gasveer. Dit maakt deze monitorarm het meest geschikt voor flexibele werkplekken.

Kan ik ook later nog van mijn monitorarm een dubbele maken?

De monitorarmen hebben een modulair design, waardoor ze met verschillende modules eenvoudig uitgebreid kunnen worden. Zo kun je een extra arm, documenthouder of laptopstandaard toevoegen.

Hebben jullie ook een monitorarm voor 3 of meer beeldschermen?

Nee, drie monitoren aan dezelfde monitorarm is te zwaar. Je hebt dan een aparte monitorarm nodig. Echter wij raden het gebruik van meer dan twee beeldschermen af, omdat je dan niet meer in een gezonde houding kunt werken.

Kan de monitorarm door 1 persoon worden geinstalleerd?

De monitorarm is eenvoudig door 1 persoon van bovenaf het werkblad te installeren.

6 tips

Gezond werken met een desktop

Werken met computers heeft natuurlijk veel voordelen, maar helaas ook nadelen. Terwijl we steeds meer tijd achter het scherm doorbrengen, heeft ons lichaam de neiging een gebogen houding aan te nemen. Een onnatuurlijke houding waarin de nekspieren het gewicht van het hoofd moeten dragen.

Met de kin op de borst is dat een kracht op onze nek van al snel 27 kilo! Met de juiste instelling van je beeldscherm neem je ongemerkt een gezonde houding aan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?