0 beoordelingen
Artikelnummer: N/B

R-Go Smartbar

Referentienummer:

GTIN:

R-Go Smartbar monitorarmen, voor twee beeldschermen, 100% circulair, zwart.

Prijs op aanvraag

Download brochure
There are 0 items available in your selected inventory EU warehouse.Change warehouse
On backorder
Bestellen via je eigen dealer?

Probeer het zelf!

1 maand gratis testen

Gecertificeerd 100% circulair

Duurzaamheid begint bij het ontwerp

Onze monitorarmen zijn ontworpen volgens de principes van “Circulair Productontwerp” met als doel om onze carbon footprint zo laag mogelijk te houden. De monitorarmen zijn volledig te recyclen, omdat het gebruikte aluminium en plastic eenvoudig gescheiden kunnen worden. We hebben hiervoor een “100% circulariteit” certificaat gekregen.

Voordelen

R-Go Smartbar

  • Gecertificeerd 100% circulair
  • Modulair ontwerp
  • Met gepatenteerde SMART functies
  • Nederlands ontwerp
  • Geïntegreerd kabelmanagement

Modulair ontwerp

Maak je eigen set-up!

Onze monitorarmen zijn modulair ontworpen, zodat jij je eigen set-up kunt creëren. Breid je monitorarm uit met behulp van losse modules, zoals een documenthouder, laptophouder, extra arm of deze Smartbar. Door gebruik te maken van losse onderdelen kun je je monitorarm eenvoudig upgraden en hoeft bij onderhoud slechts een enkele module te worden vervangen in plaats van de hele monitorarm.

Eenvoudig verstelbaar

Stel naar wens je beeldschermen in

Met de Smartbar kun je beide schermen eenvoudig en snel op ooghoogte instellen door de bar omhoog of omlaag over de paal te schuiven. De schermen zijn naar wens te kantelen en draaien.

Installatie van bovenaf werkblad
Onze monitorarmen kunnen van bovenaf het werkblad worden bevestigd. Zo kun je zelfs tijdens de installatie in een rechte houding werken!

Gecertificeerd

Goedgekeurd door experts

We streven naar ergonomische oplossingen die voor iedereen geschikt zijn, ongeacht je lengte, postuur en links- of rechtshandigheid. Onze nieuwe producten worden beoordeeld door externe ergonomen en een proefpanel van gebruikers. Sinds juni 2022 zijn onze ergonomische muizen, Break toetsenborden, Riser laptopstandaards, monitorarmen, documenthouders en Treepod laptop- en tabletstandaard ook AGR gecertificeerd. Daarnaast hebben we voor de Break software en onze Viva laptoptas de Benelux Office Award gewonnen.

Details en

Specificaties

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een goede beeldschermhoogte voor mij?

Plaats de bovenkant van je scherm op ooghoogte. Dan staat je nek en hoofd tijdens beeldschermwerk in een natuurlijke, ontspannen houding. Werk je veel met tekenprogramma’s? Zet dan het scherm iets hoger, zodat je rechtdoor kijkt naar het midden van het scherm.

6 tips

Werken met een desktop

Werken met computers heeft natuurlijk veel voordelen, maar helaas ook nadelen. Terwijl we steeds meer tijd achter het scherm doorbrengen, heeft ons lichaam de neiging een gebogen houding aan te nemen. Een onnatuurlijke houding waarin de nekspieren het gewicht van het hoofd moeten dragen.

Met de kin op de borst is dat een kracht op onze nek van al snel 27 kilo! Met de juiste instelling van je beeldscherm neem je ongemerkt een gezonde houding aan. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?