4 beoordelingen
Artikelnummer: RNB

R-Go Numpad Break

Referentienummer:

GTIN:

Download brochure
There are 0 items available in your selected inventory EU warehouse.Change Inventory
Uitverkocht
Bestellen via je eigen dealer?

Probeer het zelf!

1 maand gratis testen

Met geïntegreerde pauze-indicator

Helpt je herinneren pauzes te nemen

Het R-Go Numeriek toetsenbord heeft een pauze- indicator die wordt aangestuurd door de R-Go Break Software. De LED- lamp bovenaan het toetsenbord verandert tijdens het werk van kleur om te laten zien hoe gezond je werkt. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je een pauze hebt gemist. Zo krijg je op een positieve manier feedback over je pauzegedrag.

Voordelen

R-Go Numpad Break

  • Met pauze indicator
  • Plat design
  • Makkelijk mee te nemen
  • Kan los of met R-Go Split Break / R-Go Compact Break gebruikt worden

Compact model

Ergonomisch compact typen

Door het numeriek aan de andere kant van het toetsenbord te plaatsen dan de muis, blijven beide handen tijdens het werk binnen schouderbreedte. Hiermee verdeel je de belasting over beide handen en voorkom je overbelastingsklachten. Ideaal in combinatie met het R-Go Compact Break en R-Go Split Break toetsenbord.

Ultradun design

Dun toetsenbord met lichte toetsaanslag

Deze numpad is ultradun, zodat je pols tijdens het typen in een natuurlijke, platte stand staat. Het speciale schaarmechanisme in de toetsen zorgt voor een lichte toetsaanslag, waardoor je minder kracht nodig hebt om te typen.

Gecertificeerd

Getest en aanbevolen

“Ergonomische en lichaamsvriendelijke muizen, toetsenborden, monitorarmen, documenthouders en laptopstandaards van R-Go bieden hulp bij natuurlijk en moeiteloos computerwerk. Ze ontlasten de gebruiker in plaats van hem extra te belasten. Het is vooral belangrijk dat de hulpmiddelen bij de gebruiker passen, omdat verschillende mensen verschillende voorkeuren hebben. Gefeliciteerd met het AGR-keurmerk en met producten die het beroepsleven vergemakkelijken!”

Aktion Gesunder Rücken (AGR)

Details en

Specificaties

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik optimaal gebruik van de pauze- indicator op het toetsenbord?

Download de pauzesoftware hier en personaliseer je pauzes.

Kan ik het lichtje op het toetsenbord uitzetten?

Het lichtje helpt je herinneren wanneer het tijd is voor een korte pauze. Als je ook al een muis met pauze- indicator gebruikt en liever het LED- licht op het numerieke toetsenbord wilt uitzetten, dan kun je het volgende doen: Gebruik de combinatie toetsen Escape + Enter.

Er zit geen dongle bij mijn draadloze numpad. Klopt dat?

Ja, dat klopt. Onze draadloze producten werken via Buetooth. Je hoeft je numpad en je computer slechts een keer met elkaar te pairen.

Hoe pair ik mijn draadloze Bluetooth numpad met mijn computer?
  • Ga via het Windows menu naar ‘Instellingen’ en klik op ‘Apparaten’.
  • Zet Bluetooth op ‘aan’.
  • Verzekert u zich ervan dat uw nieuwe apparaat voldoende is opgeladen.
  • Houd het synchronisatieknopje aan de onderkant van het apparaat ingedrukt, tot het blauwe lampje gaat knipperen.
  • Kies de numpad in het weergegeven rijtje op het computerscherm om hem te verbinden met de computer.

Gesplitste toetsenborden

Gezond en flexibel

De kans is groot dat er terwijl je dit leest een standaard toetsenbord voor je op je bureaublad ligt. Want al zijn er veel verschillende varianten op de markt, de meeste mensen maken nog steeds gebruik van een standaard recht toetsenbord.

Een toetsenbord dat is gebaseerd op een ontwerp van Christopher Latham Sholes uit 1878! Maar wie denkt dat het gesplitste toetsenbord een nieuwe hype is, heeft het mis…