Resultaten

75% van de deelnemers geeft aan in het evaluatieformulier de producten van R-Go Tools aan te bevelen aan anderen.

Minder klachten met de producten van R-Go Tools

De helft van de deelnemers gaf in het evaluatieformulier aan lichamelijke werk gerelateerde klachten te hebben voordat ze met de producten van R-Go Tools gingen werken. Op 1 deelnemer na, geeft men aan de producten van R-Go Tools hebben bijgedragen aan het verminderen van deze klachten.

R-Go Riser Laptopstandaard

Bijna alle deelnemers waren zeer tevreden over de R-Go Riser laptopstandaard. Als grote voordelen worden genoemd: lichtgewicht, eenvoudig op te zetten, verbetert de houding en plat om mee te nemen. ISS heeft ervoor gekozen om de Riser standaard te verstrekken aan alle medewerkers.

“De Riser laptopstandaard heeft een goede hoogte. Eenvoudig op te zetten en licht. Goed bedacht!”
– Medewerker, ISS Facility Services

R-Go HE Muis

De meeste deelnemers waren tevreden tot zeer tevreden over het gebruik van de R-Go HE muis. Als grote voordeel wordt genoemd dat de muis de houding (van hand en onderarm) verbetert. Een aantal deelnemers gaf aan te moeten wennen aan de nieuwe manier van muizen.

“De HE Muis is een super ding. Dwingt je om anders te zitten en je schouders laag te houden.”
– Medewerker, ISS Facility Services

R-Go Split Break Toetsenbord

De meeste deelnemers waren tevreden tot zeer tevreden over het gebruik van het R-Go Split Break toetsenbord. Als voordelen geeft men aan dat het toetsenbord fijn is in gebruik en handig in twee delen (ook om mee te nemen). Als opmerking werd wel genoemd dat voor optimaal gebruik van het gesplitste toetsenbord het een meerwaarde is om blind te kunnen typen.

“Ik denk dat de producten voor veel mensen een verlichting/ ondersteuning kunnen bieden voor eventuele klachten of ongemakken door computerwerk.”
– Medewerker, ISS Facility Services

Interesse in een case study binnen jouw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Contact