Resultaten

Reviews door de deelnemers

Tevreden tot zeer tevreden

De deelnemers waren tevreden tot zeer tevreden over de producten van R-Go Tools. Ze gaven aan de ergonomische producten van R-Go Tools aan te bevelen aan anderen.

R-Go Riser Laptopstandaard

De R-Go Riser brengt elk laptop beeldscherm eenvoudig op ooghoogte. Zo staat het hoofd in een natuurlijke stand en vermindert de spanning in de nek- en schouderspieren. De R-Go Riser is gemaakt van aluminium, zodat het licht van gewicht is, terwijl de stevigheid wordt gewaarborgd. Deze laptopstandaard is eenvoudig in 5 stappen hoogte in te stellen.

“Hoge kwaliteit en interessant design.”
– Medewerker, BDO

R-Go HE Muis

De HE muis heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. Deze vorm stimuleert de muisbeweging vanuit de onderarm in plaats van uit de pols. Op deze manier worden lichamelijke klachten zoals RSI voorkomen. De muis ligt prettig in de hand en ondersteunt alle vingers.

 

R-Go Split Break Toetsenbord

Het R-Go Split toetsenbord bestaat uit twee losse delen. Deze twee delen kunnen in elke gewenste positie geplaatst worden, zodat je altijd kunt typen met rechte polsen. Het compacte ontwerp van het toetsenbord zorgt ervoor dat bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis beide handen altijd binnen schouderbreedte blijven. Door de lichte toetsaanslag is er minimale spierspanning aanwezig tijdens het typen. Het toetsenbord is plat, waardoor de handen en polsen tijdens het typen plat en ontspannen zijn.

“Makkelijk in gebruik. Goed voor de preventie van klachten vanwege het design en de applicaties die aangeven wanneer je even een pauze dient te nemen.”
– Medewerker, BDO

Interesse in een case study binnen jouw organisatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op