Blog

Workshop: word een expert in gezond beeldschermwerk

17 November 2022
Anita Bons

Ergonomie op het werk is vast niet nieuw voor je. Maar kun je de klant wel een écht gezonde totaaloplossing bieden met jouw kennis? En hoe gebruik je die expertise om daadwerkelijk meer ergonomische kantoorinrichtingen te verkopen? Wij helpen je graag met de gratis workshop Ontwerp Gezonde Beeldschermwerkplekken.

Tijdens de workshop Ontwerp Gezonde Beeldschermwerkplekken leer je alles over het ergonomisch inrichten van individuele werkplekken. Onmisbare kennis als expert op het gebied van kantoorinrichtingen. Want niet alleen de klant is geholpen met een goed advies: je kunt je eigen verkoop hiermee ook een boost geven! 

Wat leer je in de workshop?

1. Hoe herken en voorkom je werkgerelateerde klachten?

Klachten als RSI (Repetitive Strain Injury) of CANS (Complaints of Arm, Neck and Shoulder) zijn te voorkomen, mits je er op tijd bij bent. In de workshop leggen we uit hoe je de eerste symptomen herkent en wat je hieraan kunt doen.

2. Hoe ziet een gezonde werkhouding eruit?

Door een goede werkhouding aan te nemen kan de gebruiker zelf al veel invloed uitoefenen op zijn gezondheid. Hoe ziet de ideale werkhouding eruit? En hoe belangrijk is het om tussendoor ook pauzes te nemen?

3. Ergonomische oplossingen voor een gezonde werkplek

Een goed bureau en een verstelbare stoel zijn voor iedere beeldschermwerkplek een must. Maar voor een gezonde houding is het ook essentieel om de monitor op de juiste hoogte te zetten en de juiste hulpmiddelen te gebruiken. In de workshop leer je hoe een monitorarm, een ergonomische muis en andere hulpmiddelen een wereld van verschil kunnen maken. Uitproberen mag!

Interesse?

Wil jij jezelf expert op het gebied van ergonomisch werken kunnen noemen? Meld je dan gratis aan. De workshop duurt 3 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

Terug naar het overzicht