Blog

Ergonomisch thuiswerken? Start met een laptopstandaard

17 November 2022
Anita Bons

Als je geen vitaal beroep hebt, werk je waarschijnlijk al een paar weken thuis. Op kantoor staat normaal alles voor je klaar en schuif je ‘s ochtends gelijk aan. Thuis is dit misschien niet zo vanzelfsprekend. In een korte tijd moest je een plek in huis omtoveren tot werkplek. Met de middelen die je thuis hebt staan. Als je geen ergonomische werkplek hebt, begin je dit misschien nu aan je lichaam te merken. Maar wat hoort er dan precies bij een ergonomische thuiswerkplek? Eén onderdeel dat in ieder geval niet mag ontbreken, is een laptopstandaard.

De flexibele R-Go Riser laptopstandaard

Een rechte houding is belangrijk voor je lichaam. Met een ergonomische thuiswerkplek kun je comfortabel werken en voorkom je klachten aan je nek, schouders of polsen. De flexibele R-Go Riser laptopstandaarden zorgen voor een rechte zithouding. Met een ergonomische laptopstandaard kun je het scherm recht voor je lichaam plaatsen met de bovenkant van het scherm op ooghoogte. De R-Go Riser is in vijf verschillende hoogtes in te stellen.

De laptopstandaard weegt bijna niks, is flexibel en dun. Je kunt het dus makkelijk opbergen wanneer je klaar bent met werken. Zo maak je bijvoorbeeld van je werkplek in no time weer een eettafel.

Natuurlijk ben je er nog niet met alleen een laptopstandaard. Je kunt jouw werkplek compleet maken met een ergonomische muis en een ergonomisch toetsenbord. Onze producten bieden een unieke combinatie van ergonomie, betaalbaarheid, duurzaamheid en design.

Een ergonomische thuiswerkplek inrichten?

Heb jij nog geen ergonomische thuiswerkplek? Of twijfel je of jouw werkplek wel gezond is? Laat een gratis werkplek check doen door een ergonoom. Je kunt een foto van jezelf (laten) maken op je werkplek en naar ons opsturen. Je ontvangt dan gratis advies over hoe je deze werkplek ergonomisch kunt inrichten. Vraag een werkplek check aan via onze website of klik op het WhatsApp-icoontje onderaan deze pagina.

Extra tip: Maak jij al gebruik van een ergonomische laptopstandaard en onze andere ergonomische producten? Dan kun je het werken nog prettiger voor je lichaam maken door elke 10 minuten even uit je houding te komen. Ontspan en stretch je spieren. Wissel het zitten regelmatig af met staan en lopen. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Terug naar het overzicht