CZ Zorgverzekeringen: Case study “Gezond thuiswerke”

Sinds de corona pandemie is ook bij CZ Zorgverzekeringen het thuiswerken de norm geworden. Om die reden is de vraag ontstaan naar ergonomische thuiswerkproducten. Samen met onze dealer Health2Work heeft R- Go Tools thuiswerkpakketten samengesteld waarmee de werknemers van CZ gezond en efficiënt kunnen thuiswerken.

CZ groep is een Nederlandse zorgverzekeraar met meer dan 90 jaar ervaring. Met 3,6 miljoen verzekerden is CZ inmiddels één van de grootste zorgverzekeraars zónder winstoogmerk. Haar missie: goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen.

R-Go Riser Flexible Laptopstandaard

R-Go Compact Break Toetsenbord

R-Go Zepher 4 C2 Circulaire Enkele Monitorarm

R-Go Zepher 4 C2 Circulaire Dubbele Monitorarm

Opzet

Ronald van Ooijen, Arbo coördinator bij CZ Zorgverzekeringen, heeft samen met zijn collega’s protocollen opgesteld om het thuiswerken zo efficiënt en gezond mogelijk te laten verlopen. Ronald: ‘Medewerkers met fysieke klachten hebben op onze kantoren een ergonomisch ingerichte werkplek om fysieke klachten te voorkomen. Dit ontbreekt in veel gevallen op de thuiswerkplekken. Wij willen dat onze medewerkers ook thuis ergonomisch kunnen werken. Daarom hebben wij samen met R- Go Tools en Health2Work gekeken hoe wij ook thuis gezond en efficiënt kunnen werken.’

R-Go Tools is gevraagd om samen met Health2Work thuiswerkpakketten samen te stellen die de werknemers van CZ via de eigen online omgeving eenvoudig kunnen bestellen.

De thuiswerkpakketten bestaan uit de volgende producten:

  • R-Go Riser Flexible Laptopstandaard
  • R-Go Compact Break Toetsenbord
  • R-Go Zepher 4 C2 Circulaire Enkele Monitorarm
  • R-Go Zepher 4 Circulaire Dubbele Monitorarm

Resultaten

‘Wij waren nog niet bekend met de thuiswerkproducten, maar zijn erg blij met het aanbod van R-Go Tools.’ Aldus Ronald van Ooijen van CZ zorgverzekeringen.

”Medewerkers geven aan dat de producten van R-Go Tools een toegevoegde waarde zijn voor hun thuiswerkplek.”

Wij werken met plezier samen met deze resellers

Dell
Mediamarkt
Staples
Lyreco