Verzend- & Retourpolicy

VERZENDING

Wij verzenden met DHL. Een bestelling bij R-Go Tools BV kan alleen bij een afleveradres in Nederland worden afgeleverd. En word verzonden tijdens onze kantooruren van 08:30 tot 17:00.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

De verzendkosten in Nederland zijn: 8,95 EUR Wij verzenden gratis vanaf: 100,00 EUR

Levertijden

De gemiddelde levertijd is 2 – 3 werkdagen. DHL bezorgt de pakketten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tijdens de normale kantooruren. Deze bezorgtijden staan echter niet vast en zijn niet gegarandeerd. De pakketten worden over de weg vervoerd, hierdoor kan bijvoorbeeld oponthoud in het verkeer voor vertraging zorgen.

Retourbeleid

Wilt u uw bestelling retourneren?

U kunt producten* die u via R-Go Tools heeft gekocht, gemakkelijk retourneren. Als u deze eenvoudige stappen volgt, kunt u snel weer verder met uw werk. U moet de producten binnen 7 dagen retourneren.

 1. Stuur een e-mail naar info@r-go-tools.com met daarin uw ordernummer en e-mailadres om een retourformulier aan te vragen. U ontvangt het retourformulier via e-mail.
 2. Vul het retourformulier in en verzend de producten naar R-Go Tools.
 3. R-Go Tools controleert uw retourzending.
 4. Als de retourzending wordt goedgekeurd, krijgt u uw geld terug.


Veel gestelde vragen bij retourneren

Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen van onze klanten over het retourneren. Als je hier een vraag over hebt, kun je dus eerst kijken of het antwoord hiertussen staat. Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

 • Hoe lang kan ik mijn bestelling na ontvangst retourneren?
  Binnen een week na ontvangst van de producten kun je deze nog retourneren. Een voorwaarde is dat de producten nog ongebruikt zijn en in de bijbehorende verpakking zitten.
 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
  U stuurt een e-mail. We bekijken dan naar de reden van retour en sturen u een retourformulier!
 • Hoe snel ontvang ik bij een retour het geld terug op mijn rekening?
  Als u een product hebt geretourneerd, ontvangt u tien werkdagen nadat het product bij ons binnen is het geld retour op uw rekening.
 • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
  Ja. De kosten van een retourzending zijn voor u als klant zelf.
 • Zijn er artikelen die niet geretourneerd kunnen worden?
  Nee, u kunt elk product retour zenden. Een voorwaarde hiervoor is dat de producten ongebruikt zijn en in de bijbehorende verpakking zitten.