Werk gezond met de R-Go Break Software

 

Stretch mee met de Fit Coach en blijf fit tijdens je werkdag

 

De Fit Coach biedt je tijdens je micropauzes verschillende stretch oefeningen aan via een pop-up op je beeldscherm.

Ontwikkeld door fysiotherapeuten

De Fit Coach bevat meer dan 80 oefeningen die zijn ontwikkeld door fysiotherapeuten

Met gratis pauzecoach

De Fit Coach is een module van de R-Go Break Software, jouw persoonlijke coach voor microbreaks

Persoonlijk in te stellen

Bepaal zelf welke spieren je wilt stretchen en het aantal oefeningen dat je per pauze wilt doen

Kom in beweging!

Door verschillende stretch oefeningen te doen tijdens je micropauzes, stimuleer je de bloedcirculatie en blijf je de hele werkdag fit en gefocust.

Hoe werkt de Fit Coach?

De Fit Coach biedt via een pop- up op je beeldscherm verschillende stretch oefeningen aan van fysiotherapeuten. Je kunt de Fit Coach personaliseren door het type oefeningen te selecteren. Zo kun je kiezen uit de volgende oefeningen: Balans, Nek en schouders, Benen en Houding/ ontspanning. 

Tijdens de oefeningen word je gecoacht met behulp van een filmpje, foto’s en een eenvoudige beschrijving. De Fit coach is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en bevat meer dan 80 oefeningen. Je kunt zelf bepalen tijdens welke pauzes je de oefeningen wilt doen en hoeveel oefeningen je per pauze aangeboden wilt krijgen.

 

* Alleen beschikbaar voor Windows

Andere R-Go Break producten

Zit/Sta Coach

  • Stuurt je elektrische bureau aan
  • Met pauzecoach
  • Persoonlijk in te stellen

Ergonomische muizen

  • Pauze indicatie LED
  • Ergonomische vorm
  • Past in elke hand

Ergonomische toetsenborden

  • Pauze indicator LED
  • Ergonomisch design
  • Meerdere varianten beschikbaar

Zit/Sta Coach

Door tijdens de werkdag regelmatig van houding te veranderen, stimuleer je de bloedcirculatie en voorkom je lichamelijke klachten. Op basis van daadwerkelijk beeldschermgebruik, stuurt de Zit/ sta coach je bureau aan van zittend naar staand of een hoogte daar tussenin (voor gebruik van een stakruk of deskbike).

Ergonomische muizen

De R-Go HE Break muis is een ergonomische verticale muis die zorgt voor een natuurlijke ontspannen stand van je arm en hand. Deze muis maakt gebruik van LED-kleursignalen om aan te geven of je voldoende pauzes neemt en stimuleert je om op een gezonde manier te werken.

Ergonomische toetsenborden

In het R-Go Break toetsenbord zit een LED-lampje dat wordt aangestuurd door de R-Go Break Software. Dit lampje verandert van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt. Zo krijg je op een positieve manier feedback over je pauzegedrag.