Download R-Go Break Pauzesoftware

Download de R-Go Break

R-Go Break is jouw persoonlijke coach voor microbreaks

Download de gratis pauzesoftware en open een wereld aan mogelijkheden 

In onze R-Go Break toetsenborden en muizen zit een LED-lampje dat wordt aangestuurd door de R-Go Break Pauzesoftware. Verandert het licht naar oranje? Dan is het tijd om kort te pauzeren.

Pauze Indicatie LED

Waarschuwt je met kleursignalen op de R-Go Break muis en toetsenbord wanneer het tijd is voor een break.

Extra Modules

De Zit/ sta coach beweegt je bureau van zit naar sta hoogte. De Fit coach biedt je verschillende stretch oefeningen aan (45 dagen gratis)

Persoonlijk

De software meet jouw werkelijk gebruik van muis en toetsenbord en geeft op basis hiervan pauze advies. De pauze tijden en frequentie zijn persoonlijk aan te passen.

Korte pauzes zijn het geheim voor meer productiviteit, focus en werkplezier.

Een stijve nek of rug is vaak een signaal om in beweging te komen. Als je even pauzeert en tijd neemt om iets anders te doen, dan laad je weer op. Je spieren ontspannen, je doorbloeding komt weer op gang en je raakt verfrist.

Gezond werken met R-Go Break Pauzesoftware

De R-Go Break is een softwaretool die je helpt herinneren om je werk te onderbreken met pauzes. Terwijl je werkt, stuurt de R-Go Break pauzesoftware het LED-lampje op je Break muis of toetsenbord aan. Dit lampje verandert van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt. Zo krijg je op een positieve manier feedback over je pauzegedrag.

De R-Go Break is persoonlijk aan te passen. Zo kun je de pauzefrequentie verhogen in geval van klachten of op advies van je therapeut. Personaliseer je pauzes door bijvoorbeeld een herinnering in te stellen als het tijd is voor een kopje thee, een potje tafeltennis of een wandeling. Ook is het mogelijk om de knoppen van je muis te configureren naar persoonlijke wensen.

Daarnaast analyseert de software je werkgedrag en maakt dit zichtbaar. Dit laat zien hoe intensief je de muis en het toetsenbord gebruikt en hoe goed je de pauze adviezen opvolgt. Want, meten is weten.

Download de R-Go Break Pauzesoftware

Wordt fitter met onze extra modules

Zit/sta Coach

 • Stuurt je bureau aan van zitten naar staan
 • Persoonlijk in te stellen
 • Werkt met Linak, Innotech en OMT systemen
 • Op basis van daadwerkelijk beeldschermgebruik

Fit Coach

 • Biedt via pop-up scherm oefeningen voor tijdens je
  break
 • Mogelijkheid om aparte spiergroep of oefening te kiezen
 • Meer dan 80 oefeningen

Ontdek alle mogelijkheden van de R-Go Break Pauzesoftware

Break coach

De Break coach is een hulpmiddel dat je helpt herinneren om je werk te onderbreken met pauzes.  De Break indicator is geïntegreerd in onze R-Go Break producten. Terwijl je werkt, verandert het LED-lampje op onze muis of het toetsenbord van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt. Deze signalen geven je positieve feedback over je pauzegedrag.

Zit/ sta Coach

Door tijdens de werkdag regelmatig van houding te veranderen, stimuleer je de bloedcirculatie en voorkom je lichamelijke klachten. Op basis van daadwerkelijk beeldschermgebruik, stuurt de Zit/ sta coach je bureau aan van zittend naar staand of een hoogte daar tussenin (voor gebruik van een stakruk of deskbike). Je kunt je pauzes persoonlijk instellen en je elektrische bureau programmeren* om omhoog of omlaag te gaan naar de door jouw gekozen hoogte.

De Zit/ sta coach** is ontwikkeld in samenwerking met meubelfabrikanten.

* Alleen voor bureau’s met een Linak, Innotech of OMT controlebox

** Alleen beschikbaar voor Windows

Fit Coach

Met deze module kun je nog gezonder werken! De Fit coach* biedt je verschillende oefeningen van fysiotherapeuten aan, die zittend op je bureaustoel of staand kunnen worden uitgevoerd. Met deze oefeningen ben je productiever en blijf je fit tijdens je werkdag.

* Alleen beschikbaar voor Windows

Ontdek al onze producten die naadloos samenwerken met de R-Go Break software

R-Go HE Break

 • Met pauze indicator
 • Natuurlijke ergonomische vorm
 • Stimuleert bloedcirculatie
 • Verschillende groottes, links en rechts
 • Aanpasbare knoppen
Download brochure Bekijk producten

R-Go Compact Break

 • Met pauze indicator
 • Compact model
 • Plat design
 • Lichte toetsaanslag voor minimale spierspanning
 • Makkelijk mee te nemen
Download brochure Bekijk producten

R-Go Split Break

 • 2 delen voor maximale vrijheid
 • Met pauze indicator
 • Ultra dun voor betere bloedcirculatie
 • Lichte toetsaanslag voor minimale spierspanning
 • Makkelijk mee te nemen
Download brochure Bekijk producten

R-Go Numpad Break

 • Met pauze indicator
 • Plat model
 • Makkelijk mee te nemen
 • Kan los of met R-Go Split Break / R-Go Compact Break gebruikt worden
Download brochure Bekijk producten

R-Go HE Break

De R-Go HE Break muis is een ergonomische verticale muis die zorgt voor een natuurlijke ontspannen stand van je arm en hand. Deze muis maakt gebruik van LED-kleursignalen om aan te geven of je voldoende pauzes neemt en stimuleert je om op een gezonde manier te werken.

Download brochure Vraag prijs aan

R-Go Compact Break

Het compacte ontwerp van dit toetsenbord zorgt ervoor dat wanneer je je toetsenbord en muis tegelijkertijd gebruikt, je handen altijd binnen de schouderbreedte blijven. Dankzij de lichte toetsaanslag is er minimale spierspanning tijdens het typen. Het dunne ontwerp zorgt voor een ontspannen, platte stand van je handen en polsen tijdens het typen. Het LED-kleursignalen geven aan of je voldoende pauzes neemt en stimuleren je om een gezonde manier te werken.

R-Go Split Break

Dit toetsenbord biedt alle ergonomische functies die je nodig hebt om gezond te typen. De twee losse delen kunnen in elke gewenste opstelling worden neergelegd en gebruikt. Dit unieke ontwerp zorgt voor een natuurlijke en ontspannen stand van je schouders, ellebogen en polsen. De LED-Kleursignalen geven aan of je voldoende pauzes en stimuleren je om op een gezonde manier te werken.

Download brochure Vraag prijs aan

R-Go Numpad Break

Ideaal in combinatie met het R-Go Compact Break en R-Go Split Break toetsenbord. Het ultradunne ontwerp zorgt ervoor dat je pols tijdens het typen in een natuurlijke, platte stand blijft. Het speciale schaarmechanisme zorgt voor een lichte toetsaanslag, zodat je minder kracht nodig hebt om te typen. De LED-kleurensignalen geven aan of voldoende pauzes neemt en stimuleren je om op een gezonde manier te werken.

Slide blue
We care for your health

Wij geloven dat het voor ieder individu belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten!

Slide green
We care for our environment

Wij voelen ons verantwoordelijk om goede beheerders te zijn van de aarde waarop we leven. Daarom denken we goed over na hoe onze producten worden gemaakt en welke materialen we gebruiken.

Slide orange
We care for people in need

Wij geloven dat geven de basis is om iets groters te bouwen.

previous arrow
next arrow
previous arrowprevious arrow
Slide blue
We care for your health

Wij geloven dat het voor ieder individu belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten!

Slide green
We care for our environment

Wij voelen ons verantwoordelijk om goede beheerders te zijn van de aarde waarop we leven. Daarom denken we goed over na hoe onze producten worden gemaakt en welke materialen we gebruiken.

Slide green
We car for people in need

We believe that giving is the foundation for building something bigger.

next arrownext arrow

DOWNLOAD R-GO BREAK SOFTWARE

* Als u Windows gebruikt, dan kan na het invullen van het formulier het installatiebestand voor Windows worden gedownload. Als u MacOS gebruikt, dan zal na het aanklikken van de link een nieuw tabblad worden geopened met onze applicatie in de App Store van Apple.

Voor welk product download je de software?

Nieuwsbrief
Privacypolicy(Vereist)