Ons verhaal

Wij ontwikkelen ergonomische tools voor gezond beeldschermwerk en leveren wereldwijd via partners. Onze producten kenmerken zich door de unieke combinatie van ergonomie, betaalbaarheid, duurzaamheid en design.

 

In 2008 kregen Vincent en Anita Bons samen een visie: gezond werken met ergonomische producten als vanzelfsprekend maken. Daarbij was het verlangen om dit werk te combineren met hun passie voor ontwikkelingswerk. In 2006 hadden ze Daniël van Meeuwen leren kennen. De ergonomische kennis in combinatie met de connecties van Daniël resulteerde in het starten van R-Go Tools in 2010. Door hun enorme verschil in karakter en talenten is inmiddels een zeer gevarieerd team ontstaan. En juist die grote diversiteit zorgt ervoor dat we elkaar versterken! Samen brengen we de visie in praktijk: ergonomische tools ontwikkelen zodat jij gezond kunt werken en daarbij mensen in nood een tweede kans geven. Dat doen we inmiddels via onze stichting Tools4Life.

Wij werken met plezier samen met deze resellers

Dell
Coolblue
Mediamarkt
Lyreco
Staples

En nog veel meer

Maak kennis met ons sales team

Vincent Bons
CEO
Jeroen Verbeek
Office Supplies
Jos Wijtsma
IT & Retail
Valérie de Knuydt
Sales Frankrijk
Corrie Barbosa
Sales Support
Rohini Sonawane
USA
Nigel Lado
UK & Ireland

We care for your health

Wij geloven dat het voor ieder individu belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten!

We care for our environment

Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben om goede rentmeesters te zijn van de aarde waarop we leven.

We care for people in need

Wij geloven dat geven de basis is om iets groters te bouwen.

Lees verder

Ontdek meer

Compliance
Productmedia
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Beleid