Wij ontwikkelen ergonomische tools voor gezond beeldschermwerk en leveren wereldwijd via partners. Onze producten kenmerken zich door de unieke combinatie van ergonomie, betaalbaarheid, duurzaamheid en design.

 

In 2008 kregen Vincent en Anita Bons samen een visie: gezond werken met ergonomische producten als vanzelfsprekend maken. Daarbij was het verlangen om dit werk te combineren met hun passie voor ontwikkelingswerk. In 2006 hadden ze Daniël van Meeuwen leren kennen. De ergonomische kennis in combinatie met de connecties van Daniël resulteerde in het starten van R-Go Tools in 2010. Door hun enorme verschil in karakter en talenten is inmiddels een zeer gevarieerd team ontstaan. En juist die grote diversiteit zorgt ervoor dat we elkaar versterken! Samen brengen we de visie in praktijk: ergonomische tools ontwikkelen zodat jij gezond kunt werken en daarbij mensen in nood een tweede kans geven. Dat doen we inmiddels via onze stichting Tools4Life.

We Care

We care for your health

Wij geloven dat het voor ieder individu belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Daarom ontwerpen wij onze producten met jou in gedachten!

 

In combinatie met onze ergonomische expertise, streven we ernaar om betaalbare ergonomische oplossingen te creëren die je helpen gezond te blijven. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg werkt, wij hebben altijd een oplossing in gedachten die aan jouw behoeften voldoet.

We care for our environment

Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben om goede rentmeesters te zijn van de aarde waarop we leven.

 

Dit betekent dat we goed nadenken over hoe onze producten moeten worden gemaakt en welke materialen worden gebruikt. Door het ontwerpen van een assortiment van producten volgens de principes van circulariteit, kunnen ze gemakkelijk worden gerepareerd, hergebruikt en gerecycled. Ontworpen om lang mee te gaan!

We care for people in need

Wij geloven dat geven de basis is om iets groters te bouwen.

 

Daarom ondersteunen we wereldwijd verschillende ontwikkelingsprojecten via onze stichting Tools4Life. Onze missie is om in samenwerking met deze projecten producten te ontwerpen en produceren, om niet alleen financiële steun te geven, maar ook om degenen die een tweede kans nodig hebben werkgelegenheid te bieden.

Ons sales team

Vincent Bons
CEO
Jeroen Verbeek
Office Supplies
Jos Wijtsma
IT & Retail
Herman Withaar
Sales Support
Rohini Sonawane
USA
Nigel Lado
UK & Ireland
Xavier Fornetty
France
Alain Veysset
Office Supplies

Ontdek meer

Compliance
Productmedia
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Beleid