Blijf fit tijdens je studie

Als je student bent, dan weet je van elke plek wel een werkplek te maken: of het nu de studieruimte op school is, het bureautje op je kamer of tussendoor in de trein of koffiebar. Soms gaat het om korte momenten, even je mail checken of internetten. Maar ook die lange uren typen voor een verslag of je eindscriptie. En juist dán is het belangrijk om aandacht te besteden aan je werkplek. Want met een gezonde werkplek kun je snel en comfortabel werken en voorkom je vervelende klachten zoals RSI.

 

Overal een gezonde werkplek

Om overal gezond aan de slag te kunnen gaan met je laptop, chromebook of tablet hebben wij oplossingen bedacht waarmee je snel en makkelijk je eigen gezonde werkplek kunt creëren. Met een device verhoger zoals de R-Go Riser attachable zul je automatisch in een rechte houding zitten en voorkom je klachten aan nek- en schouders. Onze lichtgewicht laptop- en tabletverhogers zijn makkelijk mee te nemen. Vergeet niet om een los toetsenbord en muis mee te nemen. Ons R-Go Compact toetsenbord past makkelijk in elke laptoptas.

Werk sneller

Met een gezond ingerichte werkplek zul je naast meer comfort ook merken dat je sneller werkt! Door een natuurlijke, ontspannen houding verlaag je de spierspanning en hoeft je lichaam minder moeite te doen. Zo hebben onze toetsenborden een plat design en lichte toetsaanslag met hoge kwaliteit schaarmechanisme. Typen kost hierdoor minder kracht en gaat sneller.