Fit en efficiënt managen

Als manager zit je bijna nooit op je plek: je bent veel in meetings, telefonisch in gesprek, onderweg of actief op de werkvloer. Het werken achter de PC bestaat veelal uit het wegwerken van de lange lijst e-mails, het maken van verslagen, analyses of PowerPoint presentaties. De hoge druk op de ketel kan soms leiden tot verhoogde spierspanning in je lichaam. Daarom is het belangrijk om ontspannen te kunnen werken achter je PC. Een ergonomisch ingerichte werkplek kan uitkomst bieden!

 

Overal een gezonde werkplek

Om overal gezond aan de slag te kunnen gaan met je laptop of tablet, hebben wij oplossingen bedacht waarmee je snel en makkelijk je eigen ergonomische werkplek kunt creëren. Met een device verhoger zoals de R-Go Riser Duo zul je zelfs tijdens een vergadering met je laptop of tablet in een rechte houding achter je scherm zitten. Zo voorkom je pijnklachten aan nek- en schouders. Vergeet niet om daarbij een compact toetsenbord en losse muis te gebruiken. Deze neem je gemakkelijk mee in onze R-Go Viva Laptoptas met geïntegreerde laptopverhoger. Hiermee creëer je ook onderweg snel en makkelijk een gezonde werkplek.

 

Snel en efficiënt werken

Door je werkplek ergonomisch in te richten zul je merken dat je sneller en efficiënter werkt! Door de natuurlijke, ontspannen houding verlaagt de spierspanning en hoeft je lichaam minder moeite te doen. Zo hebben onze toetsenborden een plat design en lichte toetsaanslag met hoge kwaliteit schaarmechanisme. Typen kost hierdoor minder kracht en gaat sneller.