WHITEPAPERS

Zeven tips voor gezond werken

7 tips voor gezond werken: Ondersteun het lichaam, werk in een rechte houding, voorkom reiken, voorkom kleine repeterende bewegingen, zorg voor ontspanning, kom in beweging en luister naar je lichaam!

Whitepaper: Is staan tijdens het werk de oplossing?

Staand werken achter de computer is een hype. Maar is dit werkelijk DE oplossing om gezondheidsklachten als obesitas, hart- en vaatziekten, nek- en rugproblemen te voorkomen?

Creëer je eigen ergonomische werkplek

Creëer in 10 stappen je eigen ergonomische werkplek!

Wat is de beste ergonomische muis

Een gezonde werkplek zorgt voor gezonde werknemers. Steeds meer grote bedrijven zien het belang hiervan in. Een lage kans op RSI-klachten betekent immers ook: minder verzuim. Daarom vragen deze bedrijven steeds vaker naar ergonomische producten. 

Rapport Benchmark studie ergonomische computer muizen

Ergonomische verticale muizen worden steeds vaker ingezet bij de preventie en vermindering van RSI- klachten. Er zijn inmiddels vele varianten van de verticale muis op de markt. R-Go Tools krijgt regelmatig de vraag naar een vergelijking tussen de verschillende varianten.

Whitepaper: Wat is het beste ergonomische toetsenbord

Ben je op zoek naar een nieuw toetsenbord dat goed bij jouw werkplek past? Of heb je RSI-klachten en zoek je naar een toetsenbord dat je kan helpen klachten te verminderen? Dan is een ergonomisch toetsenbord iets voor jou.

Whitepaper: Hoe werk je gezond met een scherm?

Werken met schermen is in de loop van de tijd erg veranderd. Had men vroeger nog een eigen werkplek met een vaste pc, nu is het kantoor meer een ontmoetingsplaats geworden en kun je overal werken met behulp van allerlei mobiele apparaten.

Pauzesoftware

In deze whitepaper leggen we uit welke klachten veel voorkomen bij beeldschermwerk, maar ook hoe je deze klachten kunt voorkomen.