Trainingen

WEBINAR

Webinar “Gezond thuis en veilig op kantoor”

Vanwege COVID-19 zijn de meeste mensen vanuit huis aan het werk. In een korte tijd zijn eettafels en slaapkamers omgetoverd tot werkplekken. Zonder een ergonomisch ingerichte werkplek kunnen al snel lichamelijke klachten ontstaan. Maar wat hoort er dan precies bij een ergonomische thuiswerkplek? En als we straks weer naar kantoor mogen, hoe kunnen we hier zo gezond en veilig mogelijk werken? 

Dit willen wij graag met je delen in onze Webinar “Gezond thuis en veilig op kantoor”.

WORKSHOP

Ergonomische hulpmiddelen

Wat is nu een echte ergonomische muis of een ergonomisch toetsenbord en wanneer is een laptopstandaard of documenthouder nodig? Tijdens de Workshop Ergonomische Hulpmiddelen maak je kennis met het onderwerp ergonomie.

training

Verdieping werkplekadviseur met intervisie

Tijdens de Training Verdieping Werkplekadviseur (met intervisie) krijg je tips voor het uitvoeren van een individueel werkplekonderzoek en worden verschillende soorten werkplekken behandeld. Ook leer je meer over ergonomische hulpmiddelen én ga je zelf aan de slag met een casus. Er is ruimte om te leren van elkaar in de vorm van intervisie aan de hand van zelf ingebrachte casussen.

training

Ontwerp ergonomische werkplekken

De Training Ontwerp Gezonde Beeldschermwerkplekken biedt uitgebreide handvatten voor het ergonomisch inrichten van individuele werkplekken. Je leert alles over de basisprincipes voor gezond beeldschermwerk en de huidige regelgeving rond het inrichten van werkplekken volgens de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR 1813). Ook ga je zelf aan de slag met een casus.