BDO Gebruikerstest

Het constant letten op een goede werkhouding tijdens beeldschermwerk schiet er vaak bij in. Vooral wanneer het werk snel af moet zijn of wanneer er veel concentratie nodig is.

Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de werkplek en deze gezond in te richten. Een ergonomisch ingerichte werkplek zal ongemerkt stimuleren om tijdens het werk een gezonde houding aan te nemen.

BDO is een internationaal opererende accountantsorganisatie met meer dan 1.500 vestigingen in ruim 162 landen en bijna 74.000 professionals in dienst. BDO biedt organisaties nieuwe perspectieven met diensten op het gebied van audit en assurance, belastingadvies, advisory, accountancy en bedrijfsadvies.

R-Go Riser Flexible Laptopstandaard

R-Go HE Muis

R-Go Split Break Toetsenbord

Opzet

BDO heeft meegedaan aan een gebruikerstest van ergonomische producten van R-Go Tools. Omdat BDO goed voor haar thuiswerkende medewerkers wil zorgen, hebben ze een online portal opgericht waar medewerkers producten kunnen bestellen.

De HR/ Preventie functionaris en inkoopmedewerker van BDO hebben voor de gebruikerstest de volgende producten van R-Go Tools uitgeprobeerd:

  • R-Go Riser Flexible laptopstandaard
  • R-Go HE muis
  • R-Go Split toetsenbord

Resultaten

R-Go Riser Laptopstandaard

De R-Go Riser brengt elk laptop beeldscherm eenvoudig op ooghoogte. Zo staat het hoofd in een natuurlijke stand en vermindert de spanning in de nek- en schouderspieren. De R-Go Riser is gemaakt van aluminium, zodat het licht van gewicht is, terwijl de stevigheid wordt gewaarborgd. Deze laptopstandaard is eenvoudig in 5 stappen hoogte in te stellen.

“Hoge kwaliteit en interessant design”

Medewerker, BDO

R-Go HE Muis

De HE muis heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. Deze vorm stimuleert de muisbeweging vanuit de onderarm in plaats van uit de pols. Op deze manier worden lichamelijke klachten zoals RSI voorkomen. De muis ligt prettig in de hand en ondersteunt alle vingers.

R-Go Split Break Toetsenbord

Het R-Go Split toetsenbord bestaat uit twee losse delen. Deze twee delen kunnen in elke gewenste positie geplaatst worden, zodat je altijd kunt typen met rechte polsen. Het compacte ontwerp van het toetsenbord zorgt ervoor dat bij gelijktijdig gebruik van toetsenbord en muis beide handen altijd binnen schouderbreedte blijven. Door de lichte toetsaanslag is er minimale spierspanning aanwezig tijdens het typen. Het toetsenbord is plat, waardoor de handen en polsen tijdens het typen plat en ontspannen zijn.

“Makkelijk in gebruik. Goed voor de preventie van klachten vanwege het design en de applicaties die aangeven wanneer je even een pauze dient te nemen.”

Medewerker, BDO

Wij werken met plezier samen met deze resellers

Dell
Mediamarkt
Staples
Lyreco