Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Beleid

Beste collega’s en partners van R-Go Tools,

Toen wij, Vincent Bons en Daniël van Meeuwen, in 2010 R-Go Tools oprichtten, hadden we één visie voor ogen: “Om mensen in nood te helpen”. Dit is een brede visie. Met dit beleid willen we onze focus op de juiste richting leggen en de betekenis van onze visie toelichten.
We zien onszelf niet langer als een kleine speler in de markt, noch zien we onszelf als de beste in de markt. We vernederen ons en merken dat we als groeiend bedrijf de verantwoordelijkheid die we hebben steeds groter en groter worden. Daarom moet dit nieuwe Corporate Social Responsibility-beleid als uitgangspunt worden genomen. Dit document is nog niet af en zal nooit af zijn, want maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen statisch gegeven, maar gaat steeds verder.
Het is ons doel om u te informeren over wat we hebben bereikt en wat onze nieuwe doelstellingen zullen zijn voor het volgende jaar of de volgende jaren. Wij willen u allen bedanken voor uw betrokkenheid en steun. Samen kunnen we het verschil maken. Door mensen in nood te helpen kunnen we de wereld voor iedereen een betere plek maken.

Vincent en Daniël

29 maart 2018….