Support

Vind jouw product

Zoek op productnaam, item nummer of EAN nummer.

Ergonomische muizen

De garantieperiode voor deze muis is twee jaar. Neem contact op met uw dealer als u uw muis minder dan twee jaar geleden hebt gekocht. De dealer zal u verder helpen met een nieuwe muis.

Ja dat kan. Volg de instructies om het stuurprogramma te verwijderen en opnieuw te installeren. Klik op de Windows-knop op uw toetsenbord of op uw scherm. Zoek nu naar ‘Bluetooth en andere apparaten’ of ga naar instellingen en klik op ‘Bluetooth en andere apparaten’. Als uw apparaat is aangesloten op de computer, ziet u de muis daar onder de naam ‘USB Gaming Mouse’ of ‘USB Mouse’. Klik erop en klik daarna op de knop ‘Verwijderen’. Koppel nu uw muis los van de computer en sluit daarna deze opnieuw aan. Het standaard stuurprogramma wordt opnieuw geïnstalleerd en uw muis zou zoals gewoonlijk moeten werken.

De cursorsnelheid van de muis is eenvoudig aan te passen door de knop op de onderkant van de muis in te drukken die is gemarkeerd met het woord ‘DPI’. Door eenmaal deze knop in te drukken veranderd de snelheid met één stap omhoog. Bent u bij de hoogste instelling aangekomen en klikt u nog één keer, dan gaat deze terug naar de laagste snelheid.

De functies van de muisknoppen kunnen aangepast worden door middel van software. Voor Windows is onze R-Go Break software beschikbaar waarin de meest gebruikte functionaliteiten zijn verwerkt. Meer informatie over de R-Go Break kunt u hier vinden. Wilt u meer mogelijkheden dan raden we X-Mouse Button Control aan.

Voor MacOS zijn er meerdere opties. Om de standaard functies zoals ‘Terug’ en ‘Vooruit’ te gebruiken raden we aan om SensibleSideButtons te gebruiken. Deze applicatie is gratis en kan hier gedownload worden. Een andere betaalde optie is Steermouse. Meer informatie over deze applicatie is hier, te vinden.

Check met een draadloze muis of de USB dongle goed is ingeplugd in uw computer. Deze is normaal gesproken opgeborgen in de onderkant van de muis. Als dit al goed is gedaan, check dan of de muis goed is opgeladen en als dat niet het geval is, laad de muis dan op met de kabel die is meegeleverd. Deze kabel is alleen bedoeld voor het opladen van de muis.

Tag: draadloos

Wij raden u aan om contact op te nemen met de winkel waar u de muis heeft gekocht. Zij zullen u verder helpen in dit proces. Mocht de dealer niet in staat zijn om u hier verder mee te helpen, neem dan met ons contact op.

Tag: draadloos

Wij raden u aan om contact op te nemen met de winkel waar u de muis heeft gekocht. Zij zullen u verder helpen in dit proces. Mocht de dealer niet in staat zijn om u hier verder mee te helpen, neem dan met ons contact op.

Tag: draadloos

Dit klopt, deze muis verbind via een Bluetooth verbinding en dus is een dongle niet nodig.

Tag: draadloos

Ergonomische toetsenborden

Helaas blokkeert MacOS het signaal tussen de twee delen zodat zulk soort toetsencombinaties niet werken. Gelukkig is dit op te lossen met een applicatie. Volg de stappen hieronder:

  • Download de applicatie Karabiner-Elements hier.
  • Installeer de applicatie en open deze
  • Klik op het tabje bovenaan genaamd ‘Simple Modifications’
  • Links onderaan ziet u een knop met ‘Add Item’, klik hierop en uw ziet een nieuwe regel toegevoegd worden in het veld boven de knop
  • Onder ‘From key’, klik op de selector en selecteer ‘left_shift’. Now click under the selector onder ‘To key’ en selecteer ‘right_shift’.
  • Herhaal de laatste twee stappen nogmaals, maar selecteer nu onder ‘From key’ ‘right_shift’ en selecteer ‘left_shift’ onder ‘To key’.

Uw toetsenbord zou nu moeten werken zonder enige problemen. Mocht het toetsenbord toch nog niet werken, neem dan contact met ons op.

Tag: bedraad

Het toetsenbord is waarschijnlijk niet goed aangesloten. Volg de volgende stappen om het toetsenbord goed aan te sluiten:

  • Op het linkerdeel van het toetsenbord, zorg ervoor dat de meest linkse connector leeg is. Dit is bedoeld om het numeriek gedeelte aan te sluiten
  • Zorg ervoor dat de kabel van het toetsenbord naar de PC is geplugd in de middelste connector van het linkerdeel
  • Verbind de twee delen met elkaar door de meest rechtse connector van het linkerdeel en de meest linker connector van het rechterdeel met elkaar te verbinden.

Uw toetsenbord zou nu zonder problemen moeten werken. Mochten er toch nog problemen zijn, neem dan contact met ons op.

Tag: bedraad

Onze toetsenborden zijn zo dun en zo plat mogelijk gemaakt om ergonomische redenen. Hoe platter het toetsenbord het is, hoe minder je polsen in een hoek staan om de toetsen in te duwen. Dit betekent dat de bloedcirculatie niet wordt geblokkeerd door de gebogen polsen wat beter is voor je polsen en je vingers.

Dit is zeker mogelijk, je kan dit doen door de toetscombinatie “Fn”+”A” in te duwen. Als het lichtje al uit is en je wilt deze weer aan doen dan kan je dezelfde toetscombinatie gebruiken

Als dit gebeurt dan is het interne numerieke deel van het toetsenbord geactiveerd. Dit kan u deactiveren door op de ‘Num Lock’ toets te klikken. Deze kunt u vinden op de bovenste rij toetsen, de derde van rechts.